HPSH ry on tunnettu mahtavista puitteistaan niin treenejä, kokeita, näyttelyitä kuin muitakin tapahtuvia varten. Kenttä on yhdistysten jäsenten käytettävissä, tutustumassa kenttään tai harjoituksiin voi käydä ennen jäseneksi liittymistä. Kenttävuorot löydät tältä sivulta ja kalenterista. Yhdistyksen kerhomajassa on kokoustilaa lähes 30 hengelle. Siinä on mahdollista järjestää esimerkiksi tapahtumien toimihenkilöruokailut, kanttiini ja toimistopalvelut. Maja on vuokrattavissa tapahtumia varten joko erikseen tai kenttävarauksen yhteydessä.

Nurmikentällemme mahtuu treenaamaan useampi ryhmä samaan aikaan eivätkä esimerkiksi kahden kentän palveluskoirakokeetkaan ole puitteiden puolesta ongelma.  Agilityharjoituksia varten on tarjolla hiekkakenttä.  Paikoitustilaa on runsaasti ja kesäkaudella myös WC:t sekä ulkohana koirien juomavettä varten ovat myös omatoimitreenaajien käytössä.

Maanantai on perinteiseen tapaan ns. paukkumaton päivä. Kenttien ollessa vapaana, niitä voi käyttää omatoimiseen treenaamiseen.