PK-tottistreenejä on ollut tarjolla viikottain keväästä 2022. Tiistaitreenit siirtyvät sunnuntaille 6.11.2022 kello 13 alkaen, koska syksyn pimeät rajoittavat iltatreenejä. Kaikille avoimet harjoitukset ovat HPSH ry:n jäsenille maksuttomia, muilta veloitetaan 2 € kertamaksu käteisellä treenien yhteydessä.
Lämpimästi tervetuloa! Lisätietoja saa hpsh@hpsh.net

Yhdistyksessä treenaa kaksi IGP-ryhmää; maalimiehinä toimivat Matias Auramaa ja Petri Artiola sekä maalimiesoppilaana Sakari Keränen. Talvikaudella IGP-treenejä ei kentällä ole.

Henkilöhaun treeniryhmä suunnitteilla keväälle 2022.. 
Jos haku kiinnostaa, otahan reippaasti yhteyttä sähköpostitse hpsh@hpsh.net.

Arkitottelevaisuutta on ollut tarjolla kurssimuotoisena, nyt talvikaudella niitä ei näillä näkymin ole luvassa. Kannattaa kuitenkin tarkkailla sivujamme, sillä tiedotamme uusista kursseista heti niiden järjestymisen varmistuttua.

Syksyllä 2022 on perusteilla hajutunnistusryhmä kaikille asiasta kiinnostuneille koirakoille. Myös noseworkin harrastajat ovat tervetulleita mukaan. Noseworkin koulutusohjaajaa meillä ei ole, mutta porukalla voidaan treenata ja miettiä sääntökoukeroitakin. Ryhmä alkaa toimia marras-joulukuussa. Lisätietoja hpsh@hpsh.net.

Kesämaanantaisin olemme jo parina vuonna järjestäneet kaikille avoimia näyttelytreenejä. Syksyn tullen treenit jäivät tauolle, mutta tavoitteena on päästä kevään tullen taas jatkamaan.

Agilityn harjoittelumahdollisuuksista tiedotetaan keväällä/alkukesällä 2023.

Syksyllä 2022 järjestetty oikein hyvin sujunut kurssi ja toivottavasti ensi vuodellekin toimintaa saadaan myös tokoharrastajille. 

Syksyllä 2022 järjestetty oikein hyvin sujunut kurssi ja toivottavasti ensi vuodellekin toimintaa saadaan myös rally-tokoharrastajille.